Philip Seymour Hoffmanil on testamendis erisoov poja kohta

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philip Seymour Hoffman
Philip Seymour Hoffman Foto: SCANPIX

Hollywoodi näitleja Philip Seymour Hoffman suri 2. veebruaril heroiini tõttu.

Väljaanne People sai oma valdusesse ärakirju Hoffamni testamendist, milles on eriklausel ta poja Cooperi kohta.

New Yorgi kohtule antud testamendis palub Hoffman, et ta kümneaastane poeg Cooper saaks üles kasvada kas New Yorgis, Chicagos või San Franciscos.

«Minu suureks sooviks on, et Cooper Hoffman saaks kasvada ja elada New Yorgis Manhattanil või seal lähedal, Illinoisis Chicagos või Californias San Franciscos,» seisab Hoffmani testamendis.

Hoffman elas ja töötas Hollywoodis, kuid ei pidanud seda kunagi oma koduks.

«Kui mu poja kasvataja ja hooldaja ei saa elada neis linnades, soovin et  mu poeg saaks külastada neid linnu vähemalt kaks korda aastas ja tutvuda sealse kultuuriga, kunsti ja arhitektuuriga,» jätkus testament.

Näitleja kirjutas selle testamendi 2004. aastal, kui tema ja ta naise Mimi O´Donnelli kaks tütart, nüüd seitsmene Tallulah ja viiene Willa ei olnud veel sündinud.

New Yorgis asuva korteri jättis Hoffman oma laste emale ja pikaajalisele partnerile O´Donnellille. Lisaks jättis ta lastele ülikooliõpinguteks raha.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles