Barbie-nukuks muutuv naine üritab lahti saada oma mõistusest!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Blondie Bennett

Barbie-nukku eeskujuks pidav naine käib hüpnoteraapias, et oma mõistusest lahti saada.

38-aastane Blondie Bennett käib iga nädal terapeudi juures, et see teda järjest ajuvabamaks muudaks, kirjutas The Mirror.

«Olen läbinud 20 sessiooni ja tunnen end juba hajameelsema ja rumalamana,» rääkis Blondie, kes vahetas nime pooleteise aasta eest. «Hiljuti käisin sõbral lennujaamas järel ja mul ei tulnud meelde, kas pidin minema saabujate või lahkujate osakonda. Kord ekslesin teel kolm tundi, kui sõitsin ema juurde, majja, kus üles kasvasin.»

«Tahan, et inimesed näeksid mind plastikust seksinukuna ja mõistuseta olek on selle juures suur osa,» seletas ta.

Californiast pärit Blondie on käinud viiel rinnaoperatsioonil ning praeguseks kannab ta 32JJ suuruses rinnahoidjat. Lisaks kasutab ta kunstpäevitust, botoxit ja huulte täitevsüste, et veelgi kunstlikum välja näha.

«Kui inimesed küsivad, miks ma tahan Barbie olla, imestan, et kes seda ei tahaks? Ta elab parimat elu. Ta tegeleb ainult šoppamise ja enda kaunistamisega ega muretse millegi pärast,» ütles Blondie.

Naise Barbie-hulluse juured on lapsepõlves, mil ta armastas kuulsa nukuga mängida. Teismelisena hakkas ta riietuma nagu Barbie, valgendas juuksed ja sõitis Corvette'iga - täpselt nagu tema eeskuju. 18-aastasena sai ta tööd mänguasjakauplustes, kus ta Barbie-nukku kehastas.

«Inimesed võivad kritiseerida palju tahavad, kuid ma lihtsalt olen selline. Tahan, et mu muutus oleks täielik - pealaest jalatallani, seest ja väljast,» rõhutas Blondie.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles