«Võsareporter»: BMW remont kujunes kirglikuks draamaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa
Peeter Võsa Foto: Kanal 2

Seekordne Kanal 2 hittsaade «Võsareporter» vahendas naisterahva tulist vaidlust autoremondilukksepaga.

Kahe lapsega üksikema Klaire viis oma 1994. aasta viiese bemmi remonti Olegi autoremonditöökotta, kus see väidetavalt korda tehti. Kui masin koju toodi, kadus aga tagurpidikäik ära ja auto on nüüdseks nädalaid töökojas viibinud.

Klaire käes polnud ei auto dokumente ega võtmeid ning masinat kätte saada ei õnnestunud. Kui naine selle kohta päris, olevat härra Oleg kuulutanud, et Klaire on loll inimene ja saatnud pikalt. Klaire ähvardas asja ka politseisse anda, mille peale sõimati teda kitseks.

Lisaks selgus, et autoga on vist vahepeal rallitud ja vist tanklatest kütust varastanud. Klairele kinnitati aga, et autot pole keegi puutunud, ainult ühe korra käinud keegi lastel järel.

Peeter Võsa tahtis kõnealust remondimeest oma silmaga näha ning läks talle koju ukse taha. Turske Oleg oli püha viha täis ja ilma hoiatuseta läkski sõnasõjaks.

Oleg süüdistas Klairet valetamises ning läbirääkimised jooksid täiesti ummikusse. Oleg selgitas, et tema diiselautosid ei parandagi ja seda, et keegi oleks Klaire autoga lapsi toomas käinud, ta ka ei mäletanud.

Viimaks teatas Oleg, et «selliste haigete klientide» pärast on tema töökoda tegevust lõpetamas.

Klairel ei jää aga muud üle, kui teine remonditöökoga otsida - ehk ikka on lootust, et auto hakkab sõitma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles