Kuttide käitumine: iha või armastus?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuttide käitumine: iha või armastus?
Kuttide käitumine: iha või armastus? Foto: SCANPIX

Cosmopolitan.com pani kirja kaheksa vihjet, kuidas aru saada, kas mees on sinust tõeliselt huvitatud või tähendab tema ootamatu puudutus ainult seda, et ta tahab voodiellu vürtsi tuua.

1. Ta puudutab sind palju

Pidev käesthoidmine ja tuhanded suudlused on kindel märk, et ta on sinust sisse võetud. Kui ta puudutab sind armastusväärsel viisil, on tegemist siira partneriga, kes tahab teada anda, et ta hoolib sinust. Kui puudutused on seksuaalsed (nagu tagumiku krabamine) tahab ta sulle lihtsalt püksi pääseda.

2. Ootamatud seksivõtted

Ta naksab keset voodimänge sind ootamatult õlast või annab kerge laksu, kuid ei lähe asjaga edasi. Mis värk on? Ta soovib tõenäoliselt näha, kas sa vastad sarnaselt vürtsika tegevusega.

3. Ootamatud üllatused

Kui jõuad koju ja mees ootab sind uksel, olles valmistanud õhtusöögi, pesnud pesu ja teinud ära voodi, ole tähelepanelik. Väga tõenäoline, et tema eesmärk on voodis põnevaid katsetusi ette võtta.

4. Uudishimulikkus kasvab

Pane tähele, kui su kutt ütleb midagi sellist: «See oli nii imelik! Mu sõber ütles, et proovis tüdruksõbraga reverse-cowgirl poosi. Kas sa oled sellest kuulnud?» Ta üritab üllatust teeselda, kuid tegelikult huvitab see teda tõsiselt.

5. Käed sinu küljes

Mees, kes ei suuda oma käsi endale hoida, mõtleb seksile ööpäev läbi ja tahab teie voodielu kuumemaks muuta. Kui ta krabab sind avalikus kohas, näitab see, et ta tahab piire katsetada.

6. Ta teeb sinu heaks kõike

Kui ta teeb sinu eest väikeseid, igapäevaseid ülesandeid - näiteks toob sinu pesu keemilisest puhastusest või valmistab sulle erilise õhtusöögi siis, kui ta teab, et oled pinges - väljendab ta oma emotsionaalset pühendumust sulle. See on märk, et ta naudib sinu elu lihtsamaks tegemist.

7. Ta külvab sind asjadega üle

Kes suudaks ära öelda nunnudest kõrvarõngastest või roosibuketist? Ära ainult pea neid žeste tema surematu pühendumuse märgiks. Suhte alguses on kingituste tegemine tavapärane, kuid aja jooksul peaks kingitused kokku minema kiindumusega. Kui ei, siis ta võib teha «hea poiss-sõbra» liigutusi, et ei peaks üritama sinuga sidet luua.

8. Ta peaaegu ütleb sulle

Kui teatad mehele, et armastad teda, võib sind muserdada, kui tema neid sõnu päriselt välja ei ütle, vaid pomiseb «mina ka» või midagi sellist. See võib lihtsalt tähendada, et ta pole veel päris valmis a-tähega sõna valjult välja ütlema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles