Seksikas ja musklis Strakhov Brothers hullutab naisi Buduaari tüdrukuteõhtu 2. sünnipäeval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksikas ja musklis Strakhov Brothers
Seksikas ja musklis Strakhov Brothers Foto: promo

Juba teise aasta iga kuu viimasel laupäeval muutub Klubi Teater naiste paradiisiks, kus kaunitarid külvatakse üle rohkete kingitustega ja üllatustega ning just naistele suunatud meelelahutusega.

Kõikidel naistel palume broneerida laupäeva, 22. veebruari, kui linna glamuurseim ja lõbusaim naiste pidu Buduaar Girls Night peab oma 2. sünnipäeva.

Spetsiaalselt selle jaoks kohale lennanud seksikad ja eriti mehiselt musklis Strakhov Brothers astuvad lavale eriti võimsa akrobaatilise show-ga!

Need maailmakuulsad akrorobaadid, kes kogu venekeelses maailmas said tuntuks tänu saatele «Ukraina otsib supertsaari» on erinevates ning maailma paremates tsirkustes esinenud juba viimased 15 aastat.

Lisaks nagu ikka on palju kauneid meesmodelle jagamas kingitusi Martinilt ja Buduaarilt kõigile naiskülalistele.

Parima muusika eest hoolitseb DJ Slam, garanteerides uusimaid ja maailma top-hitte just selle ööl, et tantsupalavik ei lõppeks enne varahommikut!

Ja mis kõige parem – naistele on sissepääs terve öö TASUTA ning seda isegi suurel sünnipäevapeol! Parim pidu linnas sellel ööl, võta oma parimad sõbrannad ning naudi Buduaar Girls Night 2. sünnnipäevapidu!

Tule ja naudi musklis Strakhov Brothers show-d, imemaitsvaid Martini kokteile ja põnevaid kingitusi!

Liitu üritusega siin ja võida öö kahele luksuslikus Meriton Garden hotelli sviidis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles