Galerii: võluv kuninganna ja rabav Kate võõrustasid filmistaare

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval toimus Buckinghami palees pidulik vastuvõtt, millega tähistati kuninganna Elizabeth II 60. aastat Draamakunsti Kuningliku Akadeemia patroonina ning draamakunsti panust rahvuslikku ellu.

Õhtule andis lisaväärtuse näitlejannade Helen Mirreni ja Helena Bonham Carteri kohaolek, kirjutab People. Mirren kehastas kuningannat filmis «The Queen» ning Bonham Carter mängis kuninganna ema auhinnatud linateoses «The King's Speech».

Cambridge'i hertsoginna Catherine kandis üritusel punast Alexander McQueen kleiti, mida sai tema seljas näha ka 2012. aasta kuninganna 60. trooniaastapäeva tähistamisel.

Kate kihistas naerida, kui ta ütles Mirrenile: «Mu abikaasa kutsus sind eile õhtul vanaemaks!»

Külalistenimekirjas olid ka Uma Thurman, Joely Richardson, Joan Collins, John Hurt, Michael Sheen, Steve McQueen ja Lenny Henry.

Õhtu alguses kostitas koomik Lenny Henry kuningannat naljaga - ta osutas 87-aastase monarhi peale ja ütles: «Tema on Helen Mirren. Ta on hiilgav!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles