Digilevi valitsuskomisjon kutsub tasuta infopäevale

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Viru maavalitsus.
Lääne-Viru maavalitsus. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Digitaaltelevisioonile ülemineku valitsuskomisjon ja Lääne-Viru maavalitsus korraldavad teisipäeval, 1. juunil tasuta infopäeva Eesti üleminekust digilevile.


Infopäev algab kell 14 Lääne-Viru maavalitsuses Rakveres.

Digitaaltelevisioonile ülemineku valitsuskomisjoni juht Jüri Pihel teeb infopäeval ettekande digilevile ülemineku hetkeseisust nii Eestis tervikuna kui ka Lääne-Virumaal, levikvaliteedi parandamisest ning televaatajate tagasisidest.

Seejärel jagavad tehnikaspetsialistid praktilisi juhiseid antennide paigaldamise ning digibokside seadistamise alal.

Ettekannete järel saab esitada kõigile esinejatele küsimusi või paluda personaalset nõustamist digilevile ülemineku asjus.

Juba kuu aja pärast 1. juulil kell 5 hommikul lõpetavad kõik Eesti telesaatjad analoogtelevisiooni edastamise ning teleprogramme näeb tavaantenni kaudu ainult digitaalsena.

Selleks hetkeks peavad kõik need, kes näevad täna vaid kolme Eesti telekanalit, soetama endale digiboksi või soovi korral uue digiteleri.

Tasuta Eesti telekanalite (ETV, Kanal 2, TV3, ETV2, Kanal 11) digitaalseks vastuvõtuks ei ole vaja liituda ühegi teenusepakkujaga.

Kui soovitakse lisaks vaadata rahvusvahelisi ja kodumaiseid tasulisi kanaleid, võib liituda sama katuseantenni kaudu vastuvõetava tasulise digilevi paketi või mõne kaabel- või satelliittelevisiooni teenusega. Praeguseks juba mõne teenusepakkujaga liitunud televaatajaid Eesti üleminek digilevile tehnilises mõttes ei puuduta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles