Palju õnne, härra staarlinnapea!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: SCANPIX

Tänane tööpäev algas Elu24 toimetuses tavaliselt pidulikumalt; lippude ja õhupallidega ehitud koosolekutoas toimus välkmiiting Tallinna linnapea Edgar Savisaare 60. juubeli puhul.


Lühikeses kõnes andis peatoimetaja Anu Saagim ülevaate juubilari elu- ja võitlustööst. «Edgar Savisaar on meie Suur Juht ja eeskuju,» ütles peatoimetaja oma kõnes. Töötajate laiad massid kviteerisid seda kestvate kiiduavaldustega.

Seejärel kutsus tegevtoimetaja Hendrik Alla toimetuse töötajaid senisest veelgi põhjalikumalt tegelema hr Savisaare elu ning loomingu kajastamisega. Elu24 noorsoo-osakonnale pandi südamele, et ka meie noorimatele lugejatele tuleb tutvustada erakordse poliitiku ja riigimehe tegevust. Selleks korraldatakse juubeliaastal regulaarselt virtuaalmatku Edgar Savisaare lahingukuulsuse radadel.

Aktuse lõpus osutasid töötajad ühehäälselt saata Edgar Savisaarele sünnipäeva tähistamiseks nimelise Elu24 šampanjapudeli. Seejärel lauldi kolm korda «Ta elagu!» ning toimetus asus särasilmil alistama uue päeva ülesandeid.

Aga ütle sina, kallis lugeja, mida kinkida mehele, kellel on kõik juba olemas, isegi terve Tallinna linn?
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles