Õõvastav foto: naine lõikas oma tätoveeringu välja ja saatis verise nahariba eksmehele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: facebook.com/torz.reynolds

Inglanna Torz Reynolds maksis oma truudusetule ekskallimale õõvastaval kombel kätte.

26-aastane Torz Reynolds sai teada, et poiss-sõber, kellega ta oli koos kaks aastat, pettis teda, kirjutab Huffington Post.

Naine otsustas, et ta peab mehele pühendatud tätoveeringu eemaldama. Skalpelliga. Ja siis naha mehele saatma.

Reynolds rääkis, et 24-aastane Stuart «Chopper» May väitis, et ta läheb Alaskasse uuele töökohale, kuid selgus, et mees oli hoopis oma kodus Essexis ja magatas teist naist.

Reynolds otsustas seejärel eemaldada tätoveeringu, millel olid kirjas sõnad «Chopper's Bitch».

Ajalehe Daily Mail andmetel tuimestas naine naha enne lõikumist Vasocaine'i spreiga, tegi skalpelliga tattoo ümber nelinurkse lõike ja kasutas pintsette, et nahk maha koorida.

Naine postitas seejärel verise pildi Facebooki. Kui sõber nimetas teda hullumeelseks, teatas ta: «Hullumeelne oli üldse tema nimi tätoveerida lasta... Selle väljalõikamine oli lihtsalt vajalik! ;-P»

Seejärel teatas Reynolds, et ta võib vabalt veel kellegi nime enda kehale tätoveerida lasta, sest «see pole ju igavene».

Reynolds ei lasknud nahal raisku minna, vaid pani selle purki ja saatis postiga ekskallimale. «See saatis Chopperile selge sõnumi - minuga ei tasu jamada!» rõhutas naine.

Kõnealust pilti saad näha siit. Nõrganärvilistele ei soovita!!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles