Scarlett Johanssoni Must Lesk saab oma filmi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scarlett Johansson 2012. aasta filmi The Avengers võtetel
Scarlett Johansson 2012. aasta filmi The Avengers võtetel Foto: SCANPIX

Marvel Studios plaanib teha filmi, mille keskseks tegelaseks on Scarlett Johanssoni mängitud Must Lesk ehk Natasha Romanoff.

29-aastane näitlejanna kehastas Marveli koomiksitest tundud populaarset karakterit esmakordselt 2010. aasta linateoses «Iron Man 2», millele järgnesid «The Avengers», «Captain America 2: The Winter Soldier» ja «The Avengers 2: Age of Ultron», kirjutab Total Film.

Marveli stuudio president Kevin Feige kinnitas, et Musta Lese film on juba jutuks tulnud.

«Tulevastes filmides, milles ka Musta Leske näha saab, saame järjest rohkem teada tema mineviku kohta. Mõte, et seda saaks tema enda filmis veel põhjalikumalt käsitleda, on suurepärane, ning me oleme seda natuke arendanud,» ütles Feige.

Johansson arvas, et Musta Lese film oleks «väga äge» ja rõhutas, et see erineks kindlasti teistest koomiksifilmidest.

«Mina arvan, vägeva Musta Lese filmi jaoks oleks materjali küll. See sarnaneks Bourne'i filmidele, mis viiks kogu koomiksifilmide žanri hoopis teise suunda. See oleks lahe. Olen sellest Marveli ja Kevin Feige'iga rääkinud,» ütles Johansson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles