Evelyn Sepp: võidulugu oli nagu punk

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Peeter Langovits

«Saksa võidulugu oli teiste kõrval nagu punk,» ütles Evelyn Sepp Elu24le.


«Vastuvoolu ujumine ja ilmselt see lugeski. Kui sa oled piisavalt enesekindel, siis tasub selliseid riske võtta. Noorelauljatari meeleliigutust ootamatust võidust oli päris armas vaadata,» leidis Sepp

«Minu enda seekordne eelistus, ehkki piisavalt pealiskaudne, paneb mind ennast pisut mõtlema. Sest lemmikute hulka kuulusid sellised riigid nagu Gruusia, Aserbaidžaan, Ukraina, Venemaa ja omamoodi äraeksinult - Belgia.

Mida peaksid Eesti heliloojad seekordsest võistlusest õppima? Vast seda, et võidavad ikkagi globaalse hitipotentsiaaliga lood. Seal ei ole kohta kitsalt võttes «Eesti laulul».

Seekordne paneb kahtlema ka varasemalt sageli vaidluse alla mittekuuluvast väitest, et Eurovisiooni hitt on mingis erilises eurovisiooni formaadis. No ei ole ju. Ja mõistagi - hea looga lööb läbi ainult hea esituse korral.

Mina väga ei nutaks selle üle, et Eesti finaali ei saanud, sest lool polnud häda midagi, see oli muusikaliselt lihtsalt liiga nišilugu ehkki hea, ja meie puhul seekord risk ei õigustanud. Peamine on aga see, et Eesti peaks kindlasti sellel paraadil edasi marssima. See ilmestab nii Eesti enda popmuusikat kui pakub ikkagi tohutu auditooriumi riigi tutvustamiseks.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles