Rolf Roosalu: Lenna oleks võiduloole kõva konkurentsi pakkunud

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Roosalu
Rolf Roosalu Foto: Stanislav Moškov

Laulja Rolf Roosalu usub, et Eesti Laulu konkursil kandideerinud lugu «Rapunzel» oleks Eurovisioonile pääsemise korral Saksamaa võidulaulule korralikku konkurentsi pakkunud.

«Rapunzel oli stiililiselt väga sarnane ja oleks võitjale kindlasti konkurentsi pakkunud,» arvas Roosalu.

Võidulooga oli laulja rahul ning ütles, et selle juures meeldis talle kõik – nii stiil, laul kui esitaja. Kui tänavust võidulugu peab Roosalu leidlikuks popmuusikaks, siis järgmisel aastal võib tema arvates taas võita sajaprotsendiliselt eurovisioonilik laul. «Ma muidugi loodan, et seda ei juhtu,» lisas ta.

Kiidusõnu jagus lauljal ka Türgi esinemisele, mille ajal tal tekkis tänu türklaste võimsale ja teistest esinejatest eristuvale show'le tunne, et alanud on mingi täiesti uus kontsert. „Neil oli visuaalne külg väga hästi tehtud,» kiitis Roosalu türklaste lava-show’d ja valgustust. Heade lauljatena jäid talle meelde Gruusia, Rootsi ja Islandi artistid.

Roosalu arvates ei peaks järgmise aasta eurolugude kirjutamisel tänavustest tulemustest lähtuma. «Tuleb ikkagi kirjutada seda, mis endale meeldib, mis tuleb välja hästi, veenvalt ja mõjuvalt, siis see ka toimib. Oma stiili pole selle pärast küll vaja muutma hakata,» arvas laulja.

Seda, kas ta ka järgmisel aastal Eesti Laulu konkursil osaleb, ei osanud Roosalu veel öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles