Eesti Laulu esimese poolfinaali favoriidid on Lenna ja Kõrsikud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ennustusportaali Triobet koefitsentide alusel koguvad Eesti Laulu esimeses poolfinaalis suurima tõenäosusega enim žürii ja vaatajate hääli Lenna ning ansambel Kõrsikud.

Portaali professionaalsete ennustajate hinnangul pääsevad Eesti Laulu finaalsaatesse esimesest poolfinaalist lisaks Lenna laulule „Supernoova“ ning ansambli Kõrsikud loole „Tule ja jää“ ka Tanja Mihhailova lauluga „Amazing“, Super Hot Cosmos Blues Band looga „Maybe-Maybe“ ning ansambel August Hunt lauluga „Kus on exit?“.
 

Kõige ebatõenäolisemateks finaali kandidaatideks peavad Triobeti bookmakerid ansamblit Flame ning Nimmerschmidt. Samuti ei usu professionaalsed ennustajad bändi State of Zoe laulu „Solina“ ning ansambli Võõrad loo „Maailm on hull“ edusse. Viimaste koefitsiendiks on hetkel 15, mis tähendab, et nende poolfinaali võidu puhul saaks õnnelik ennustaja oma raha tagasi tervelt 15-kordselt.

Lauluvõistluse Eesti Laul esimene poolfinaal leiab aset eeloleval reedel kell 21.45.

Kes on sinu lemmikud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles