Pildid: päevitunud Cambridge`i hertsoginna säras teemantkaelakees

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti Cambridge`i hertsoginna Catherine osales eile Londonis National Portrait Gallerys heategevusüritusel.

Hertsoginnal oli selle aasta esimesel ametlikul üritusel kaelas kuninganna Elizabethi käest laenatud teemantkaelakee, edastab Daily Mail

Ta kandis tumesinist, moelooja Jenny Backhami õhtukleiti, mille taustal tuli see kee ja ta päevitus hästi nähtavale.

Kuninganna Elizabeth II kuuluv kallihinnaline kee kannab nime The Nizam of Hyderabad. Ta sai selle kingiks, kui ta 1947. aastal prints Philipiga abiellus. Juveelifirma Cartier valmistas selle kaelakee 1936. aastal ning selles on üle 50 teemandi.

Hertsoginna naasis enne seda üritust talvepuhkuselt Mustique`i saarelt, kus ta puhkas koos pere ja poja, prints George`iga. Hertsoginna abikaasa prints William ei saanud õpingute tõttu Cambridge`i ülikoolis puhkusele sõita.

Cambridge`i hertsoginna Catherine on National Portrait Gallery patroon. Lisaks temale olid üritusel teiste seas ka näitlejanna Elizabeth Hurley, fotograaf David Bailey, olümpiasportlane Katherine Grainger ning mitmed kunstnikud.

Ürituse korraldaja oli galerii juht Sandy Nairne, kes hertsoginnale teoseid tutvustas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles