Laupäeval selguvad Raadio 2 Hip-Hop aastaküsitluse 2013 tulemused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur Papa
Suur Papa Foto: Facebook

Sel laupäeval, 15. veebruaril kell 22.00 võtavad Raadio 2 saated Programm ja Linnadžungel kahetunnise edetabelisaatena kokku aastaküsitluse 2013 tulemused.

Saates selguvad 2013. aasta eredamad hetked hiphopis meil ja mujal. Aastaküsitluse saade läheb sujuvalt üle parimate tunnustamise galaks samal õhtul Von Krahli baaris üritusel Check One Two.

Üles astuvad uue tulija kategoorias laineid löövad HVNS ja Hanf Kung.

Õhtut juhib Linnadžungli saatejuht Kozy. Plaate mängivad saate Programm juhid Critikal, Quest ja Paul Oja.

Hip-hop artistide jaoks Eesti kõige olulisema küsitluse tulemused on alati oodatud sündmus.

Aasta 2012 parimaks looks hinnati Suur Papa «Silm Lahti maga (Superskankers remix)», Suur Papa sai ka aasta uustulnuka karika. Parim album oli Okym Riim «Brodmani 14». 

2013. aasta rebimine tõotab tulla põnev, sest hulgaliselt on mainitud värskeid artiste ning väga häid albumeid on ilmunud kamaluga.

Varasemad edetabelid on leitavad SIIN.

Raadio 2 hip-hop saade Programm on eetris igal reedel 21.00-22.00 ja Linnadžungel esmaspäeviti 23.00-00.00.

Paul Oja kommentaar: «Nüüd kui hääled on loetud, on mul üle kõige parem meel selle üle, et uue tulija kategooria on see aasta niivõrd kirju ja rohkete uute nimedega.

Lisaks on täiesti uskumatu, et oleme kolme kordselt ületanud eelmise aasta hääletajate arvu. Selline järsk hüpe hääletusnumbrites toimus viimati kümme aastat tagasi,» rõõmustab Oja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles