Bieberit blokkiva plugina autor saab tapmisähvardusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

Kanadas Torontos elav tarkvaraarendaja, kes töötas välja plugina, mis blokeerib kasutaja veebilehitsejas popstaar Justin Bieberit puudutavaid uudiseid, on hakanud tapmisähvardusi saama.

Greg Leuch pani plugina ka oma kodulehele üles ning nüüd on ta postkast ummistunud 16-aastase Bieberi fännidelt tulnud pahastest kirjadest, vahendab Digitalspy.

«Ma tahan sulle lihtsalt teada anda, et PALJUD inimesed on su peale maruvihased, mina olen üks neist. Ma räägin viiest miljonist,» kirjutas 15-aastane Alex.

«Ma mõistan, et sa väljendad lihtsalt oma arvamust, aga su tegevust võib võrrelda Teise maailmasõjaga, kus Hitler tahtis ühiskonnast juute kaotada. Sina tahad kaotada Justin Bieberi,» pahandas noormees.

Leuchi sõnul kulus tal plugina tegemiseks kuus tundi ning selle valmistamise idee tekkis tal seetõttu, et sõbrad aina kaebasid, et internetis vaatavad neile igalt poolt vastu Bieberi-teemalised uudised.

«Üks neist ütles, et kuule kutt, sa pead midagi tegema, nii et ma pääseksin netis Justin Bieberi nägemisest. Mõtlesin, et pagan küll, ma võin selle ära teha,» meenutas Leuch.

Praegu on mehel käsil Lady Gaga ja Britney Spearsi vastu suunatud sarnaste programmide loomine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles