Kristen Stewart: Twitter keerab mulle iga päev

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Stewart
Kristen Stewart Foto: SCANPIX

«Videviku» filmide staar Kristen Stewart rääkis, et vihkab Twitteri suhtluskeskkonda.

Nimelt panevad temaga koos pilti teinud fännid need fotod tavaliselt Twitterisse üles ja niimoodi saavad paparatsod teada, kus näitlejanna parajasti on, kirjutab Digitalspy.

«Paparatsod sõidavad kohale ja asi läheb hulluks. Twitter keerab mulle absoluutselt iga päev s*tta. Sest inimesed kirjutavad sinna, et ma istun praegu Kristen Stewarti kõrval ja siis ilmuvad paparatsod välja,» rääkis staar.

«Ma näen, kuidas inimesed oma telefoniga midagi toksivad ja selle peale tahaksin neid lihtsalt küpsistega visata. Tahaksin öelda, et jäta oma kuradi telefon rahule ja hakka elama! Ma lähen nii vihaseks,» rääkis Stewart.

«Seda tehes nad nagu trambivad kellegi elu peal ega hooli sellest üldse. Ja see on metsik, tänapäeval saab igaüks seda teha. Osta fotokas ja sa oled paparatso, tee endale Twitteri konto ja sa oled informant. See on nii häiriv,» lõpetas näitlejanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles