Marju Kuut, Anne Paluver ja Kaie Kõrb modellidena ERKI Moeshow laval!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana Baskini 80. sünnipäeva tähistamine Nokia Kontserdimajas 30. oktoobril 2009 - Anne Paluver ja Kadri Adamson
Vana Baskini 80. sünnipäeva tähistamine Nokia Kontserdimajas 30. oktoobril 2009 - Anne Paluver ja Kadri Adamson Foto: Karli Saul

Täna, 29. mail toimub Vabaduse väljaku maa-aluses parklas ERKI Moeshow, kus stilist Liisi Eesmaa eestvedamisel astuvad vaheetendusena laval üles kõigile tuttavad seeniorid.

Modellidena astuvad teiste seas üles näitleja Anne Paluver, priimabaleriin Kaie Kõrb, laulja Marju Marynel Kuut, karaktertantsu lektor Ülle Toming, kunstnikud Kalju Kivi ja Marko Mäetamm. Noorim modell neist läheneb 50ndale eluaastale ja kõrgeim vanus küündib üle 70ne.
 

Hullumeelsete kostüümide pärast olevat lausa rebimine olnud ja seenioridest modellide jaoks jagub Liisi Eesmaal vaid kiidusõnu: "Modellide riietamine on olnud väga lõbus ja inspireeriv. Ei lööda risti ette suurte sarvedega kübara kandmisel ega suleliste inkade peakatete ees."

Liisi Eesmaa kasutab etenduses erinevate Eesti disainerite moeloomingut. Aldo Järvsoo, Triinu Pungits, Ester Kannelmäe, Jaanika Terasmaa, Sveta Aksjonova ja Marija Melnikova on ainult mõned neist, kes on oma disainitud rõivaid etteaste jaoks meeleldi loovutanud.

 

ERKI Moeshow stardib täna, 29. mail algusega kell 18.00 Vabaduse väljaku parklas!

Vajalik on kaasa võtta isikut tõendav dokument, mille alusel saab kõrvaklapid ürituse täisväärtuslikuks nautimiseks!
 

Pärast showd ootab kõiki endale külla Pärnu mnt Reval Café. Ametlik afterparty stardib kell 23.00 kinos Sõprus, kus muusikalise etteaste teevad Tallinn Daggers, Madis Nestor, Mowka + Tajo ja Ketomees.

Piletid müügil Piletilevis ja enne ürituse algust kohapeal.

Vaata lisa http://erki.artun.ee/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles