Prantsusmaa endine esileedi annab väljaande bikiinifotode tõttu kohtusse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valerie Trierweiler
Valerie Trierweiler Foto: SCANPIX

Prantsusmaa presidendi François Hollande´i endine elukaaslane, esileediks tituleeritud Valerie Trierweiler annab kõmuväljaande Closer temast avaldatud bikiinifotode tõttu kohtusse.

48-aastane Trierweiler ja tema kaks sõbrannat puhkasid Mauritiuse saarel, edastab AFP.

Closer avaldas neist fotod möödunud nädala reedel. Neli nädalat tagasi paljastas see väljaanne Hollande`i salaafääri näitlejanna Julie Gayet`ga.

Closeri andmetel üürisid kolm naist luksusvillat, mille üür oli 1500 eurot ööpäev. Nad läksid Mauritiusele puhkama pärast seda, kui Trierweiler lõpetas oma India visiidi. Hollande oli juba varem teatanud, et tema ja Trierweileri teed lähevad lahku.

Trierweiler oli rannapuhkusel koos ajakirjanikust sõbranna Valerie de Senneville`i ja näitlejanna Saida Jawadiga. Ka need kaks naist andsid viidates Prantsusmaa seadusele, mis keelab eraellu tungimise, selle väljaande kohtusse.

India visiidi ajal teatas Trierweiler, et ta ei välista Hollande`i ja oma suhtest raamatu kirjutamist.

Hollande jättis 2005. aastal maha oma endise naise ja nelja lapse ema Segolene Royali ning hakkas elama koos Trierweileriga.

Closeri andmetel hakkas Hollande kaks aastat tagasi suhtlema näitlejanna Gayet`ga.

Hollande sõnas enne selle nädala USA viisiti, et ta on vallaline poissmees. Prantsuse meedial ei ole andmeid, kas Gayet`l on ambitsioone saada Prantsuse esileediks.

Hollande on viimaste aastakümnete kõige vähem populaarne president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles