Lauljatar Grete Paia on leidnud enda kõrvale seksika jalgpalluri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2013 kirevaimad hetked enne ja pärast laulukaruselli.
Grete Paia
Eesti Laul 2013 kirevaimad hetked enne ja pärast laulukaruselli. Grete Paia Foto: Viktor Burkivski

Kaunis lauljatar Grete Paia (18) on leidnud enda kõrvale seksika jalgpalluri. Väljavalituks on Kroonika andmetel sarmikas jalgpallur, FC Kuressaare kaitsja Märten Pajunurm (20). 

Raadio 2 Aastahiti galale saabus lauljatar noormehega, kes tekitas kohalviibijais suurt uudishimu, kuid nagu hiljem selgus, oli tegu ühe tema bändikaaslasega. Paia tegelik silmarõõm Märten avalikkuse tähelepanust aga ei hooli ning nii lubaski ta oma tüdruksõbra õhtut nautima hoopis hea sõbra seltsis.

Kes on Märten Pajunurm?

Läinud aasta talvel siirdus Märten FC Kuressaarest end näitama esindusmeeskonda FC Flora, kus oli duublis kindel põhitegija. Suvel otsustas ta juba märksa kogenumana naasta FC Kuressaare ridadesse. Aastal 2012 on Märtenit kutsutud ka Eesti U-19 (alla 19aastaste esindusmeeskond) koondisesse, mis osales samal aastal ka kodusel U-19 Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril. Ta on mänginud ka klubides FC Elva ja Valga FC Warrior.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles