TV3 uus ilmaneiu on raamatupidamisfirma omanik

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra ja Erki, TV3 ilmainimesed.
Sandra ja Erki, TV3 ilmainimesed. Foto: Jelena Rudi

Sügisese ilma kiuste valis TV3 oma suveprogrammi ja uue ilmateadustaja tutvustamiseks koha võimalikult lähedal tinahallile taevale: Radissoni katuseterrassi hotelli 24. korrusel.


«Täna on ideaalne TV3 vaatamise ilm,» kommenteeris Annely Adermann. «Ja loodame, et suvel tuleb veel palju selliseid päevi, siis vaatavad inimesed rohkem telerit.»

Neiu, kes neid halle ilmasid teadustama hakkab, pole selles ametis mingi debütant, vastupidi. Esimest korda astus Sandra Tamm (30) sel eesmärgil kaamerate ette juba 2002. aasta kevadel ning tegi seda tööd poolteist aastat.

«Vahepealse kaheksa aasta jooksul tegelesin õppimise ja koolitusega,» rääkis nägus neiu. «Olen raamatupidaja, tegin sel alal veidi karjääri ja lõin oma raamatupidamisfirma. Peale ilmalugemise ja raamatute pidamise kasvatan oma kahte poega. Minu väike pere on mu kõige suurem hobi.»

ETV ilmateadustaja (telekanal keelab sõna «ilmatüdruk» kasutamist!) on mustajuukseline Triin Tuula, Kanal 2s informeerib meid saabuvatest sademetest blond Grete Klein, aga Sandra juuksed on lokkis ning kelmika külmpunase varjundiga. Veel palju nõiduslikum on tema kuldroheline silmavärv (ja kui te selle võlust pildi peal aru ei saa, siis on vist küll monitor valesti kalibreeritud). Lisaks sellele on ta ilmapoiss Erkki Sarapuust oma kolmveerand pead pikem, kuid enamuse selles füüsilisest üleolekust võib kanda tikk-kontsade arvele.

Sandrat ei häiri sugugi, et teda ilmatüdrukuks nimetatakse: «Mul on hea tunne, kui öeldakse «ilmatüdruk». Mind see ei häiri, see on minu töö. Ma arvan, et see suhtumine on inimeses endas kinni, kuidas ta nimetusse suhtub. Ega minu töö sellest ei muutu. See on mu jaoks fun

Aga mida arvab Sandra konkureeriva kommertskanali ilmatüdruku valimise show'st?
«Mul on hea meel, et iga kanal on oma suuna leidnud. Ja igal inimesel on õigus valida, millist kanalit ta vaatab (ja ilmselt ka seda, millises ta ilma teadustab – toim). Andku aga minna, kui see on nende nišš turul, siis palun.»

Ise Sandra päris sellisest nišist end leida ei soovi: «Ma arvan, et mulle sobib siiski TV3. Elus on ikka palju muud toredat ka, kui bikiinides teles esineda. Kui mul on vaja bikiinides olla, siis leian selleks privaatse koha rannas.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles