Galerii: Hendrik Sal-Saller, Artur Talvik ja Tauri Tallermaa rokkisid täiega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Scotland Yardis toimunud Rod Stewarti austuskontserdil esitasid Eesti tuntuimad Rod Stewarti fännid – Sal-Saller, Talvik ja Tallermaa rokikuninga suurimaid hitte.


Kontsert oli meeleolukas soojendus kahe nädala pärast Tallinna Lauluväljakul toimuvale maailmastaar Rod Stewarti suurkontserdile. Hendrik Sal-Saller kutsus lavale ka värske Kroonika seksikate tiitli omaniku Tanja Mihhailova, kes demonstreeris Stewarti kahele balladile naiselikku lähenemist. Sal-Salleri interpretatsioon Stewarti hittloost «The First Cut Is The Deepest» oli pühendatud saalis viibivale elukaaslasele, kellel oli eile sünnipäev.

Kui Tauri Tallermaa lemmikuteks on pigem meloodilised ballaadid, siis Artur Talvik rokkis Scotland Yardi kuumaks oma lemmikutega – «Da Ya Think Im Sexy» ja «Rythm Of My Heart».

Rahva tungivale nõudmisele alludes esitasid «kolm vaala» - Sal-Saller, Talvik ja Tallermaa lõpulooks veel kord «Da Ya Think Im Sexy». 30 aastat vana lugu kõlas meeste suust värskelt, nagu oleks loodud eile.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles