Shakira uus video on liig mis liig?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shakira uus video on Colombia jaoks liig mis liig?
Shakira uus video on Colombia jaoks liig mis liig? Foto: Youtube

Lauljanna Shakira on ka varem end mitmel viisil demonstreerinud, kuid nüüd kerkis küsimus, kas ta on moraalselt alla käinud.

Sahkira kodumaa Colombia poliitik nõuab nüüd staari uue muusikavideo keelamist, kuna seal demonstreeritakse amoraalsust ja vulgaarsust, edastab cnn.com.

Muusikavideol on Shakira uue singli pala «Can´t Remember To Forget You».

Shakira keerutab videol puusi nagu vaid talle omane on. Samuti on seal lõike, kus ta on koos teise lauljanna Rihannaga voodis hellusi jagamas. 

Bogota linnavalitsuse nõunik Marco Fidel Ramirezi sõnul peaks kogu Colombias selle video näitamise keelama põhjusel, et seal on näha suitsetamist ja voodis erootilisel viisil katsumist, mis ei ole laste jaoks sobiv.

«Minu arvates on selles videos asju, mis ei ole laste vaimse ja moraalse arengu seisukohast sobivad,» lausus Ramirez.

Nõunik kirjutas Shakirale kirja, rõhutades et, staar on ise ema. Ta palus selle video internetist eemaldada ning võimalusel moraalsemaks muuta.

«See video reklaamib amoraalsust,» on poliitiku seisukoht.

Ramirez käivitas sotsiaalmeedias video vastase kampaania. Ta kirjutas, et see muusikavideo reklaamib nii suitsemaist kui lesbilisust. Ta avaldas ka Shakirale saadetud kirja, milles selgitab, et «normaalne» perekond koosneb mehest, naisest ja lastest.

Ramirezi seisukohad said ka kriitika osaliseks ning teda süüdistati tsensuuris. Oli ka neid, kes olid poliitikuga ühel meelel.

«Minu arvates propageerib Shakira teatud negatiivseid väärtusi ja norme. See on minu seisukoht, sellisel seisukohal ei pruugi olla kõik colombialased,» lisas Ramirez.

Colombias on Shakira rohkem kui lihtsalt staar. Ta on ka filantroop ja UNICEFi saadik, kes aitab selle üsna vaese riigi lapsi.

Ramirezi sõnul on ta Shakira fänn ja ta talendi asutaja, kuid lauljanna ei vaja oma muusika reklaamimiseks äärmusi.

Ramirezi sõnul on Shakira lastele suureks eeskujuks ning selle tõttu tuleks staaril jääda moraali piiridesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles