Fotod: autofanaatik andis ära koera, kes näris augu Aston Martini keresse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aston Martin DB9 Volante
Aston Martin DB9 Volante Foto: SCANPIX

Briti autofanaatik andis ära koera, kes näris augu tema 80 000 naela maksva Aston Martini keresse.

42-aastane Royston Grimstead oli vapustatud, kui ta saabus koju ja avastas, et borderkolli ja spanjeli segu Luce on katki närinud tema luksusauto fiiberklaasist esitiiva, tekitades 3000 naelase kahju, kirjutab Daily Mail.

Grimstead ütles, et ta kaalus juba ammu koerast loobumist, kuna see ei saanud teise koeraga läbi, kuid pahandus auto kallal oli viimaseks tilgaks karikas.

Koerteasjatundja peab tõenäoliseks, et Luce sattus stressi, kui omanik kodust ära oli, ning elas end välja auto peal. Grimstead sõnul polnud koer kunagi varem ühtegi asja närinud.

«Tulin koju ja nägin, et koer on kaetud mingi valge asjaga ning arvasin, et need on linnusuled. See oli hoopis auto küljest pärit klaaskiud! Ta oli suure tüki välja närinud. Ma lihtsalt naersin, sest ma ei osanud midagi muud teha. Ma ei ole see, kes pisaraid valaks, ning koeral oli väga süüdlaslik nägu peas,» kirjeldas mees.

Grimstaeadi sõnul on Luce tema juures elanud kolm aastat.

«Ta vältis mind järgmisel päeval ja juba päev hiljem oli ta läinud. Ma ei öelnud uutele omanikele, mida ta teinud oli - arvan, et kui nad kuulevad, tuuakse Luce mulle tagasi,» sõnas ta.

Grimstead, kes ostis Aston Martin DB9 Volante veidi rohkem kui aasta eest, lisas: «Luce ei saa mu teise koeraga läbi. Ta ilmselt kuulis, et tahan ta ära anda, sest tavaliselt on ta väga sõbralik ega näri midagi.»

Mehe õnneks maksab kindlustus kahju kinni ning auto viiakse remonti järgmisel nädalal.

Koeraekspert Helen Stone kommenteeris: «Koerad, kellel on probleeme, närivad sageli uksi ja mööblit, kui nad üksi koju jäetakse. Oleme näinud palju hullemat kahju, kuid sellist autot mitte. Kui Luce käitus varem üksi kodus olles korralikult, siis võis temaga vahepeal midagi stressitekitavat juhtuda. Soovitame alati koeraomanikel jätta oma lemmikule midagi, mida neile meeldib närida ja mis pakuks neile tegevust, kui nad üksi koju jäetakse.»

Vaata pilte SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles