Ainult Ameerikas: politseinik pani avariiohvreid abistanud tuletõrjujal käed raudu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: CBS News 8

Ameerikas Californias leidis teisipäeval aset kummaline seik, kui avariikohal tegutsenud politseinik pani tuletõrjujal käed raudu.

Juhtum leidis aset kella üheksa ajal õhtul, kui hädaabinumbile teatati avarii teinud ja ümber paiskunud autost, kirjutab CBS News.

Politseinik ja tuletõrjuja olid erineval arvamusel sellest, kus peaks tuletõrjeauto paiknema. Nimelt palus politseinik masina ümber parkida, kuid tuletõrjuja keeldus ja jätkas ohvrite abistamist. Tuletõrjuja paigutas enda sõnul masina nii, et see pakuks kaitset avariis osalenutele ja sündmuskohal tegutsevatele päästjatele.

CBS News 8 videost saab näha, kuidas politseinik tuletõrjujal käed raudu paneb, samas kui taustal käib kannatanute abistamine.

36-aastane Jacob Gregoire, kes on päästjana töötanud üle 12 aasta, istus politseiautos umbes pool tundi, kuni ta ilma erilise selgituseta vabaks lasti.

Asjatundjate sõnul on juba aastaid probleemiks see, et õnnetuskohal töötamiseks puuduvad kindlad reeglid ja käsuliinid - politseinikud, päästjad ja meedikud peavad ise otsustama ja kokku leppima, mis on mõistlik ja vajalik.

San Diego, California News Station - KFMB Channel 8 - cbs8.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles