Sunset naaseb Saagimi ja suurüritustega

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Sunset. Foto on illustreeriv.
Klubi Sunset. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Järgmisel nädalavahetusel avab suure rannapeoga taas uksed Pärnu klubi Sunset, kuhu on plaanitud suvel nii välipidusid kui on oodata skandaalitar Anu Saagimi mantlipärija otsingut.

Sunseti programmijuhi Mai-Liis Sipria teatel kavatseb Sunset kasutada tänavu ära oma asukohta rannas ja paljude ürituste puhul läheb tarvis välilava.

“Meie eemärk on pakkuda meeleolukat pidu kõikidele suvitajatele,” ütles Sipria. “Interjööri muudame soojemaks ja õdusamaks. Täienenud on valguspark. Kõige parema pildi saamiseks on õige 4. juunil kohale tulla.”

Klubi avab rannapidu!

Sunsetile iseloomulikult algab hooaeg suure rannapeoga paradiisis.

“Ees ootab meeleolukas nädalavahetus, kui läbi tule, vee ja kirglike rütmide tuuakse paradiis Pärnusse,” lubas Sipria. “Pidudelt ei puudu võluvad tantsijad, baari-show, jahutavad suvekokteilid ja muidugi jagub mõlemasse öösse üllatusi. Laupäeval, 5. juunil astub lavale ansambel DefRage.”

Programmijuhi teatel on klubi suveprogramm üles ehitatud selliselt, et iga külastaja tunneks ennast klubis hästi.

“Pakume vaheldusrikkaid pidusid,” rääkis Sipria. “Sunset on eelkõige rannaklubi ja suvitajate klubi ning seda üritame programmigagi rõhutada. Kindlasti on Sunsetti oodata esinejaid nii Eestist kui välismaalt.”

Programmijuhi teatel plaanib Sunset tänavu suveks suuri üritusi.

“Sunset on seotud 22.-24. juulini toimuva suure suvise festivaliga “Pärnu tantsib õhus, maal ja merel”, kus üritusi toimub üle linna, laupäeval suurejooneline rongkäik Pärnus ja igal õhtul suviste rütmide ning kirglike tantsijatega peod ööklubis Sunset,” avas Sipria.

Kord kuus leiab Sunsetist traditsioonilise vahupeo ja juuli lõpus toimub sedapuhku “Bacardi Feeling”. Sunsetti kolivad populaarsed üritused: raadio Uuno “I love 90's!” ja raadio Elmari “Eesti disko”.

Saagimi mantlipärija selgub Pärnus

Sunseti jõuab tänavuse suve skandaalseim üritus “Anu Saagim otsib mantlipärijat”, mis sai alguse eelmisel nädalal Tartu klubis Atlantis.

“Nii juunis kui juulis valitakse Sunsetis välja veel üks finalist ja ürituse suurejooneline finaal toimub Pärnus 13. augustil, mil Anu Saagim isiklikult valib välja endale väärilise mantlipärija ja annab üle peaauhinna 30 000 krooni,” lubas Sipria.

Sunseti ööklubi on avatud reedeti ja laupäeviti 22-5. Peale klubi on iga päev 10-22 avatud terrassirestoran ja 11-23 vene restoran Rasputin. Nädalavahetusel on terrass ja Rasputin avatud, kuni rahvast jätkub.

Sunset jääb avatuks 21. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles