Kõrgel ja pilves: Bieber suitsetas lennukis nii palju kanepit, et piloodid vajasid hapnikumaske!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber Toronto politseijaoskonna ees
Justin Bieber Toronto politseijaoskonna ees Foto: SCANPIX

Kõrgel ja pilves: Bieber suitsetas lennukis nii palju kanepit, et piloodid vajasid hapnikumaske!

NBC Newsi andmetel suitsetasid laulja ja tema kaaskond õhusõidukis nii palju marihuaanat, et piloodid olid sunnitud kasutama hapnikumaske!

Piloodid pidid hapnikumaskid ette panema, sest marihuaanat sisse hingates oleks nad võinud põruda narkotestis ja kaotada lennuloa.

«Lennu kapten ütles, et ta hoiatas reisijaid - sealhulgas Bieberit - mitu korda, et nad kanepi suitsetamise lõpetaksid,» seisis ametlikus raportis.

Võimud otsustaid lennuki läbi otsida, sest see saabus USAsse Kanadast ning kahtlustati, et selle pardal võib olla marihuaanat.

Kuigi uimastit ei leitud, tunnistas Bieber, et ta tarbis alkoholi ja kanepit. NBC allikate väitel leiti hiljem lennukist kotikesi, mis võisid marihuaanat sisaldada, kuid ühtegi neist ei saanud seostada reisijatega.

NBC teatel käitusid Bieber ja tema isa Jeremy lennusaatjaga väga halvasti: «Kapten kirjeldas ka, et ta palus reisijatel lõpetada stjuardessi ahistamine ning pärast mitut hoiatust soovitas naisel kokpiti lähedal püsida, et edasist verbaalset vägivalda vältida. Naine ütles, et ta pole enam mingil juhul nõus selle seltskonnaga lendama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles