Printsessi-Triinul hakkasid põlved ilma lugedes värisema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2010. aasta aprillikuu Playboy kaant kaunistab eelmisel hooajal TV3 „Unistuste printsessi” saates tuntust kogunud teletäht Triinu Hoolma.
2010. aasta aprillikuu Playboy kaant kaunistab eelmisel hooajal TV3 „Unistuste printsessi” saates tuntust kogunud teletäht Triinu Hoolma. Foto: Playboy Eesti

Täna toimus Kanal 2 stuudios Reporteri ilmatüdru kolmas voor. Teist aastat jutti oli oma õnne proovima tulnud ka Pritsessi-triinu alias Triinu Hoolma.

Täna hommikul Kanal 2 stuudios Reporteri ilmatüdruku ametiposti jahtinud näitsikud olid päris kenakesed. Kõik olid end hoolsalt rannavormi trimminud, tekst oli korralikult pähe tuubitud ning isegi solaariumiga polnud kaunitarid liialdanud nagu tavaliselt.

Teist aastat järjest oli platsis ka saates «Unistsute printsess» kuulsust niitnud Printsessi-Triinu alias Triinu Hoolma. Seekordset žüriid nähes pani see tüdruku jalad kaamerate ees sõna otseses mõttes värisema.

«Sul ju põlved täitsa värisesid, mis juhtus,» uuris žüriiliige Merlyn Uusküla aka Merka.

«Tõesti, mul oli tunne et kohe, kohe kukun kokku. Põlved tärisesid all. Ma tõesti ei tea, mis minuga juhtus...,» oli Triinu ka ise hämmingus.

«See on hea märk ja näitab et oled täiesti normaalne inimene,» lohutas teda Kairit Tuhkanen aka Niki. «Mulle sa seekord igatahes väga meeldisid. Tundub et oled päris arukas ja sinust on jäänud rahvale lihtsalt vale mulje.»

«Miks ikkagi paneb sind järjekindlalt ilmatüdrukuks pürgima,» uuris Saagim.

«Tahan teistsugust imagot, kui mul senini on olnud. Tahan endale teistsugust kuulsust...»

«Oled poseerinud alasti Playboyle. Kas sa julgeksid praegu oma rinnahoidja nurka visata ja ilma poolpaljalt lugeda,» küsis bravuuritar.

«Ei, jätaksin selle teema kuhugi privaatsemasse kohta. Võin oma rinnad paljastada sulle hiljem, peale salvestust ja garderoobis,» kavaldas Triinu.

Mida arvad Sina, kas Triinu sobiks Reporteri uueks ilmatüdrukuks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles