Spaafestival muudab Saaremaa Spaaremaaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spaafestival muudab Saaremaa Spaaremaaks
Spaafestival muudab Saaremaa Spaaremaaks Foto: Spaaremaa Wellfest

1.–9. märtsil saab Saaremaast Eesti suurim heaolusaar Spaaremaa ning Kuressaarest Eesti spaapealinn. Festival kannab nime Spaaremaa Wellfest.

Festival pakub atraktiivset tegevust metsamatkadest spaahoolitsusteni, veediskost kokkamiseni. Wellfest esindab kõike seda, mis elus oluline – hea seltskond, mõõdukas liikumine, tervislik toit, värske õhk…

«Kuressaare on spaade arvu poolest ühe elaniku kohta tõenäoliselt mitte ainult Eesti, vaid kogu maailma spaapealinn,» lausus Kuressare linnapea Hannes Hanso.

«Saaremaa ongi nagu üks suur mõnus spaa – puhas õhk, soe päike, head sportimisvõimalused looduses, lõõgastumis- ja terviseturgutusvõimalused spaades, teada-tuntud hea Saaremaine toit söögilaual,» loetles festivali eestvedaja Kaira Kivi.

Heaolufestivali juhatab sisse pisut mehisem nädalavahetus Schenker liiga võrkpalli finaalturniiri ning metsiku turistiseiklusega maastikul 1.–-2 märtsil, lõpetab aga suur naistepäeva trennimaraton «Meestelt naistele» YogaFunci treenerite juhendamisel.

 Wellfesti programmist leiab hulgaliselt erinevaid tegevusi – öözumba basseinis, palju erinevaid joogastiile, kokkamistunnid meestele, kevadine kirbulaat, matkad nii ratsa kui jalgsi maailma otsa ja hüljeste juurde, mitmed kontserdid, videodisko, jääsuplus ning muidugi kõikvõimalikud spaaprotseduurid, mis turgutavad väsinud vaimu ja keha.

Vastlapäevgi saab väärikalt tähistatud. Loodetavasti on märtsis veel piisavalt lund ja külma, et suusatamine-uisutamine kah festivali raamidesse mahuks. Küll aga sulavad märtsis spaapakettide ja teiste programmis olevate tegevuste hinnad.

Lähiajal saab üles ka festivali koduleht, põnevate auhindadega mänge hakkab pakkuma FB lehekülg Spaaremaa Wellfest.

Isu tekitamised pärleid Wellfesti programmist

Talisupluse õpituba Titeranna jääaugus 1. märtsil kell 11, 5. märtsil kell 18.

Angla pärandkultuurikeskus 2. märtsil kell 12 tervislikult reibas vastlapäev – lumeaeroobika, lustakad liulaskmised, hobusega saanisõit, jõukatsumised jm.

Arensburgi restoranides üllatusi pakkuv tervisemenüü.

Saarte Sahvris 5. märtsil kell 18–20 gluteenivaba tatraleiva küpsetamise õpituba.

Grand Rose Spa restoranis Rose 6. märtsil kell 19 pimeõhtusöök «Saaremaa päikest otsides ja leides».

GoSpas Wellfest eripakett koostöös Tallinna Tantsuakadeemia treenerite Märt Agu, Eneli Rüütli, Enely Jäägeri ja Simo Kruusemendiga.

Kuressaare Ametikooli õppeköögis 6. märtsil kell 20 öökool meestele «Tervislik üllatus naistepäeva hommikuks».

Kuressaare Kultuurikeskus 7. märtsil kell 19 «Naistepäeva meestelaulud».

Pärimusmatkade kepikõnd giidiga «Loovalt liikuma, liikudes looma» Kihelkonna kandi vaatamisväärsuste juurde, lõpeb meisterdamistunniga rahvamajas.

Hotell Rüütli veekeskuses 7. märtsil kell 15–17, 9. märtsil kell 12–14 veeohutuskoolitus.

Spordikeskuses 8. märtsil suur kevadlaat ning naistepäeva trennimaraton.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles