Vanity Fairi peatoimetaja võrdles Gwyneth Paltrowd Põhja-Korea diktaatoriga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow Foto: SCANPIX

Glamuuriajakirja Vanity Fair peatoimetaja Graydon Carteri sõnul käitub Hollywoodi staar Gwyneth Paltrow nagu Põhja-Korea diktaator Kim Jong-un.

Paltrow ja Carteri vahel lahvatas «sõda» pärast seda, kui staari kõrvu jõudus uudis, et väljaanne plaanib teha tema eraelu telgitaguseid paljastava loo, kirjutab The Telegraph.

Näitlejanna langetas otsuse enam mitte kunagi selle väljaandega tegemist teha ning ärgitas ka oma tutvusringkonda seda mitte tegema.

Carter paljastas nüüd esmakordselt avalikkuses tema ja Paltrow vahelise vastuolu.

Vanity Fair tahtis avaldada rida lugusid Hollywoodi staaride, sealhulgas ka Paltrow kohta. Ajakirja reporter võttis ühendust Paltrow esindaja ja staari sõpradega, saamaks vajalikku informatsiooni.

«See, mis algas positiivselt muutus väga järsku negatiivseks. Ta oli palunud oma esindajat ja sõpru mitte kunagi rääkida Vanity Fairile tema kohta mitte midagi. Ka tulevikus mitte. Isegi Põhja-Korea diktaator Kim Jong-un ei oleks saanud enesekesksemalt käituda,» lausus peatoimetaja.

Väidetavalt tahtis väljaanne avalikustada, et Gwyneth Paltrowl, kes on abielus muusik Chris Martiniga, on abieluväline suhe Florida miljardäri Jeff Soferiga. Sofer on abielus modell Elle Macphersoniga.

Sõnasõda kestis peatoimetaja ja staari vahel mõnda aega. Paltrow sõnul sai ta võidu ja nüüd on see läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles