Kuulsused karusnaha vastu? Ärge tehke nalja!!!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Minu Facebooki lehele on aeg-ajalt sattunud loomakaitsjad, kes püüavad inimesi hirmutada. Seni pole see neil korda läinud ja ma loodan, et ka ei lähe, sest 90% minu kasutatavatest karusnahkadest on eetiline ehk õnnelikku elu elanud metsaloomde oma ja seega pole väga suurt mõtet vale puu all klähvida,» kirjutab tuntud köösner Ilona Abdullajeva oma blogis.

Ilona Abdullajeva: Küll aga tahaksin loomakaitsjatele öelda, et ka nende puhul pole kuld kõik, mis hiilgab. Nimelt ilmub aeg-ajalt lääne meedias lugusid, kus loomakaitsjad on oma vapiloomadeks valinud megastaarid: näitlejad, lauljad, modellid jne.  Mulje, et need inimesed karusnahku ei kanna, on veenev ja saab alati tohutu meediakõla.

Tegelikult on muidugi olukord siiski teine. Kuulsused tegelikult väga armastavad karusnahku ja ajavad need endale selga üsna pea pärast hästi makstud «eetlise» reklaamikampaania lõppu.

Otsisin välja mõned staarid, kes on üles astunud karusnaha vastastena, kuid hiljem südemerahus hoopis karusnahkades poseerivad. Lisaks veel teisigi staare, kes loomanahku kanda ei häbene ja tunnevad end kasukates väga mõnusalt.

Head vaatamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles