Täna alustavas «Punkris»: Henrik Normann, Anu Saagim, vabandav poliitik ja tantra!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 22:30 alustab Kanal 12-s uus päevakajaline meelelahutussaade «Punker», mida juhivad Marek Reinaas, Marge Rahu ning Aleksander Ots.

«Punker» on koht, kus on lubatud kõik teemad ning oodatud kõik julged külalised. Otsekohesed saatejuhid võtavad iga nädal arutlusele silmapaistvamad teemad ning võõrustavad külalist, kes saab midagi häbenemata oma suu puhtaks rääkida, justkui see oleks elu viimane intervjuu. Avasaate kuulsaks külaliseks on komöödianäitleja Henrik Normann.

Eriliselt on «Punkrisse» oodatud ka poliitikud, kel on võimalus oma faux pas’de eest vastutus võtta rubriigis «poliitik vabandab». Esimene julge poliitik teeb juba avasaates otsa lahti.

Tänases saates võetakse ette ka mõned julged poosid «Punkri» põrandal, sest külas on Bali templis möödunud aastal seksinud kurikuulus tantraspetsialistidest paarike oma vürtsikate nippidega.

«Punker» on eetris Kanal 12-s alates tänasest igal kolmapäeval kell 22:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles