Video/ Moegurmaan Anna-Maria Galojan jagab moenõu Londonist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moegurmaan Anna-Maria Galojan Londonis
Moegurmaan Anna-Maria Galojan Londonis Foto: TV3

Nädalavahetusel jagas igavale ja ühtlaselt hallile massile Maarjamaalt moenõu stiiligurmaan Anna-Maria Galojan Londonist

Trenditeadlik ja meelalt seksikas Galojan jagas moesoovitusi  TV3+ kanalil moekunstnik Anatoli Eini vahendusel.

Mood Eestis ja Inglismaal? Milles on erinevused? Mis on tähtis stiilitundlikule inglasele?

Galojan: Õnneks olen säilitanud ka siin Londonis põhijoontes oma stiili ja maitseeelistused, kuigi tuleb tunnistada, et loomulikult on Inglismaa mind paljuski mõjutanud. Koht, mis sind ümbritseb, dikteerib samuti kindlasti mõningaid valikuid.

Vana hea Inglismaa on kindlasti paljuski, ka moes, väga traditsiooniline. Näiteks, kui sind ootab ees lõuna- või õhtusöök, siis oma riietusele, mida selga panna, tasuks mõelda juba hommikul uksest väljudes. Nimelt, kui sa pole õigesti riides, siis sind lihtsalt ei lasta teatud kohtadesse sisse.

Näiteks ei pääse ka naised isegi pükskostüümis, ammugi mitte teksades, teatud peenetesse kohtadesse sisse, sest eeldatakse, et naine peaks kandma siiski kleiti või seelikut.

Igapäevaelus eelistatakse loomulikult casual riietumisstiili, aga teatud asutustesse või peenematesse kohtadesse minekul eeldatakse pidulikumat ja konservatiivsemat riietumist vastavalt etiketile.

See ei puuduta ainult naisi, vaid loomulikult ka mehi. Eraklubidesse ei pääse mehed mingil juhul ilma ülikonna ja lipsuta.

Etiketivaba päev on Londonis laupäev. Siis võivad mehed ringi käia ilma lipsuta ja naised võivad jalga tõmmata püksid.

Kui Eestis eelistasin ma tihti kanda musta, halli või äärmisel juhul punast, siis Londonis on moekas kanda rõivaid palju laiemas värvigammas. Eelistatud on loomulikult külmad toonid. Meeste puhul on eriti  šikk punakas, roosaka varjundiga velvet.

Minu eelistuseks on siiski mix and match ja vintage. Käisin näiteks ühel Romanovite auks korraldatud ballil, kus kandsin õhtukleiti, mis on mul olnud juba kaheksa aastat. Ühesõnaga, mulle meeldib riietumist kombineerida. Londonis tuleb riietumise puhul silma torgata individuaalsusega.

Eelolevaks kevadeks ja suveks soovitan hankida pastelsetes toonides rõivaid. Rõhku tuleks panna aksessuaaridele nagu kotikesed ja rätikud. Ja mitte ainult naistel, vaid ka meestel. Need võiks olla kirkamat ja silmatorkavamat värvi.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles