J.K. Rowling: Harry Potter oleks pidanud abielluma Hermionega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Radcliffe, Emma Watson ja Rupert Grint filmis "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2"
Daniel Radcliffe, Emma Watson ja Rupert Grint filmis "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" Foto: SCANPIX

Kirjanik J.K. Rowling tegi uues intervjuus jahmatava avalduse - ta kahetseb, et Harry ei jäänud lõpuks kokku Hermione Grangeriga. Raamatusaaga lõpus abiellub Hermione hoopis sõbra Ron Weasleyga.

Hemionet kehastanud näitlejanna Emma Watson tegi ajakirjas Wonderland kirjanikuga intervjuu ning ajaleht Sunday Times avaldas sellest väljavõtteid.

«Hermione ja Roni suhte aluseks oli tahtmine teatud soov täita. Sellel oli väga vähe tegemist kirjandusega ja palju rohkem tegemist sellega, et klammerdusin süžeesse, mida kõige alguses ette kujutasin - et Hermione jääb Roniga kokku,» rääkis Rowling Watsonile.

Rowling tunnistas, et pragmaatilise Hermione ja muretu Roni erinevused oleksid tegelikult tähendanud, et nad lõpetanuks ilmselt suhtenõustaja juures.

«Ma tean, vabandust... Ma mõistan seda viha ja raevu, mida see avaldus mõnedes fännidest tekitada võib, kuid kui aus olla, siis aeg on mõned asjad minu jaoks perspektiivi pannud. Tegin selle valiku väga isiklikel põhjustel, mitte usutavuse nimel. Kas murran seda öeldes inimeste südame? Loodan, et mitte,» lisas Rowling.

Emma Watson oli kirjaniku avalduse suhtes mõistev.

«Ma arvan, et nii mõnedki fännid teavad seda ja kahtlevad, kas Ron oleks suutnud Hermione päriselt õnnelikuks teha,» sõnas näitlejanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles