Lugejad: Kerli show oli vägev, aga publiku reaktsioon piinlik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti muusikaauhinnad 2014
Kerli Kõiv
Eesti muusikaauhinnad 2014 Kerli Kõiv Foto: Karli Saul/SCANPIX

Elu24 kommentaariumis kiidetakse Kerli etteastet Eesti Muusikaauhidade galal, kuid laidetakse kohalolnud publiku emotsioonitust.

«Aplaus oli piinlikult tagasihoidlik. Peale nii emotsionaalset esitust ootaks ka veidi emotsionaalsemat reaktsiooni. Publiku reaktsioon peaks olema osa show'st, eriti sellisel üritusel. Eestlased võiks sellest hindavast hoiakust kõige ja kõigi suhtes vabaks lasta. Vahel on tunne, et iga eestlane on x-faktori žüriiliige, kes kõike kas kiitma või laitma peab. Lihtsalt nautida on ka võimalik muide,» arvab lugeja eile avaldatud kommentaaris.

Teine lisab: «Publik on masendav Eestis ikka. Pole harjutud sellega, et muusikale kaasa elatakse. Võrrelge näiteks Grammyde publikuga.»

Kolmas on aga teistsugusel arvamusel: «Üldiselt on nii, et ma olen käinud nii mõnelgi Eesti kontserdil ja seal on ikka parajalt pulli saanud ja igasugu asju tehtud. Asi on lihtsalt selles, et eestlastele ei meeldi selline võlts aelemine. Eestlane kuulab emotsionaalsemalt natuke teistsugust muusikat. Samas paljud «ägedad» väljamaalased elavad muusikale kaasa ka siis, kui see neile ei meeldi, sest see on «normaalne» ja peab ju normaalne olema. Täiskasvanud eestlane sellest ei hooli. Kerli esines seal ilmselt inimestele, kes tegelikult ei ole tema publik. Kui seal oleks olnud 8-13-aastased tüdrukutirtsud, küll need siis oleks seal ka kaasa elanud. Aga täiskasvanud inimeste jaoks on Kerli lihtsalt nii igav ja selle taustal ongi loomulik igav olla või siis lihtsalt midagi muud teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles