Soulfly väisab taas Tallinna

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soulfly
Soulfly Foto: promo

15. juunil esineb Rock Cafes taaskord metalmuusika ikoon Max Cavalera oma bändiga Soulfly.

Rock Cafe programmijuht Gunnar Viese rääkis, et eelmisel korral käis Soulfly´d Tallinnas kuulamas ligi tuhat inimest, kes tunnistasid bändi meeletut esinemisenergiat.

Kontserdil saab peale Soulfly lugude kuulda ka Cavalera osalusel loodud Sepultura klassikalisi hitte nagu «Roots Bloody Roots», «Refuse/Resist» jpt.

Soulfly Eesti kontsert on osa bändi uut albumit «Omen» promovast Euroopa turneest, mis algas 25. mail. Piletid Soulfly kontserdile tulevad müügile reedel 28. mail kell 10 Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

1996. aastal läksid Sepulturas mänginud vennad Igor ja Max Cavalera lootusetult riidu ning viimane otsustas bändist lahkuda. Aasta hiljem pani Max kokku uue grupi nimega Soulfly ning tänavu 25. mail ilmus bändilt juba seitsmes kauamängiv.

Aastate jooksul on Soulfly koosseis põhjalikult muutunud, kuid Cavalera enda sõnul polegi ta kunagi soovinud, et Soulfly oleks nagu Metallica, kus on kogu aeg samad näod. Tema sõnul muutub Soulfly koosseis kindlasti ka tulevikus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles