Video: miks tasuks vagiinaga raskusi tõsta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miks tasuks vagiinaga raskusi tõsta
Miks tasuks vagiinaga raskusi tõsta Foto: Youtube

USA seksiguru Kim Anami tegi video « Ten Reasons to Lift Weights with Your Vagina» (Kümme põhjust, miks vagiinaga raskusi tõsta).

Anami sõnul vajab vagiina samasugust treeningut nagu keha muud paigad, kirjutab Huffington Post.

Anami toodud kümme aspekti:

Kegeli kuulid – niinimetatud Kegeli kuule kasutatakse vaagnapiirkonna ja vagiina lihaste treenimiseks. Kvaliteetsed kuulid ei tekita probleeme, kui neid kasutatakse õigesti ja neil on õige kaal. Seksiterapeut Laura Bermani sõnul ei pruugi need kuulid siiski kõigile naistele sobida.

Anami arvates tuleks kasutada raskemaid kuule, Bermani arvates piisaks kergematest.

Vagiinalihaste treenimine annab tugevamad orgasmid – mitmed uuringud on näidanud, et tupe- ja vaagnalihaste tugevus mõjutab orgasmi. Kui need lihased on treenitud, tekivad ka G-punkti orgasmid kergemini.

«Orgasmid on võimsad kokkutõmbed ning tugevad lihased intensiivistavad neid. Tugevad lihased mõjutavad ka G-punkti,» sõnas Berman.

Stanfordi ülikooli seksuaalteadlase Leah Millheiseri sõnul muudab vagiinalihaste treenimine seksuaalelu kvaliteetsemaks. Ta lisas, et paljudel naistel on seksi ja oma kehaga seoses psühholoogilisi ja füsioloogilisi probleeme. Valehäbist aitab lahti saada intiimpiirkonna treening.

Saada maailmarekordi omanikuks – praegu hoiab vagiinaga raskuse tõstmise rekordit oma käes venelanna Tatjana Koževnikova. Ta sai maailma tugevaima vagiina tiitli 2009. aastal, tõstes oma vagiina abil 14 kilogrammi.

Samas on teada, et vagiinaga raskuse tõstmine võib ka olla ohtlik ning vigastusi tekitada.

Vagiina treenimine võimendab ka mehe orgasmi – Koževnikova sõnas väljaandele Inquisitor, et kui naised treenivad vagiinaga päevas viis minutit, siis aitab see kaasa sekselu kvaliteedi paranemisele, millest saab kasu ka partner.

Naise tugev vagiina aitab kaasa mõlema partneri võimsa orgasmi tekkele.

Ole oma keha perenaine – vagiina treenimine võib anda ka parema alakeha tunnetuse ning enesekindluse.

Partneri orgasmini viimine minimaalse pingutusega – kui naine oskab kasutada oma tugevaid vagiinalihaseid õigesti, saab ta partneri viia orgasmini minimaalselt pingutades.

Paned mehe endast aina rohkem huvituma – vagiinalihaste treenimine võib huvi pakkuda ka mehele ning ta tahab seksida, et teada saada, kuidas lihased toimivad.

Saa seksikangelannaks – mida paremini oma keha tuntakse, seda suuremad on võimalused seksuaalseks eksperimenteerimiseks.

Kasvata libiidot – Arst Bermani arvates enamik naisi ei pea end seksuaalaktis aktiivsemaks pooleks. See aga ei pruugi nii olla. Kui vaagnapõhja ja vagiina lihaseid treenitakse, siis kasvab ka libiido. Enda seksilainele viimine muutub kergemaks.

Tugevad alakehalihased aitavad põieprobleeme ennetada – arstid soovitavad alakeha lihaste treenimist lisaks seksuaalfunktsiooni parandamisele ka põie jaoks. Eriti kasulik on selline treening pärast sünnitust ja kui on inkontinets ehk põie pidamatus.

Videos on näidatud, et väga tugevate vagiinalihaste abil saab teha ka trikke.

Vagiina ehk tupp on naistel torujas organ, mis asub kusepõie ja pärasoole vahel. Selles on lihaskestakurrud, mis võimaldavad tupel sünnitusel lõtvuda ja laieneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles