Kerli Kõiv: mul on umbes kord aastas madalseis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: Jelena Rudi

Hetkel Los Angeleses elav Kerli Kõiv esineb sel neljapäeval muusikaauhindade galal ning on juba Eestis esinemiseks proove tegemas.

Eile «Ringvaates» külas käinud Kerli rääkis, et ühtedeks tema lemmikartistideks on Björk ja Imogen Heap.

Kerli eesmärk ei ole olla suur staar, vaid tema igapäevane püüdlus on siiski südamerahu: «Ma ei anna omale hinnanguid ja teen oma asja. Töötan iga päev.»

Enamasti tegeleb Kerli muusika kirjutamisega ning käib iga päev stuudios töötamas.

«Ma teen nii palju tööd, et kui ma vaataksin oma tegevust kui tööd, siis mul jookseks juhe kokku. Kõik on enda perspektiivi küsimus, kas sa tahad stressata või võtad asja nii, et kohtud huvitavate inimestega ning teed head asja,» selgitab Kerli oma suhtumist.

Kerli tunnistas, et majandusliku olukorra üle ta kurta ei saa ning aastate pikkune pühendumine on end ära tasunud ja ta on jõudnud kohta, kus enam ei pea muretsema.

Kerli usub, et ka Eestis on kenasti võimalik hakkama saada ja siin on need inimesed, kes teevad oma asja hästi, neil on justkui monopol.

Mida aeg edasi, seda vabamaks on Kerli jaoks muutunud piirid ja ta leiab, et ei pea end kuidagi defineerima.

«Elu ongi fun. Riietun täna nii, homme teistmoodi. Ma ei loo omale imidžit, mul ei ole vaja end kuskile karpi suruda,» räägib Kerli.

Ameerikas meeldib talle elada, sest päike paistab 365 päeva aastas, orgaaniline toit on kättesaadav ja ta saab töötada oma ala tippudega iga päev. Lisaks on ka elu odavam.

Kerli tunnistab, et ta on bipolaarne ja aastas korra on tal ka umbes kuu aega madalseis. Vahel ei tule laulja mõnda aega isegi voodist välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles