Kerli Kõiv elab hetkel koopas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Los Angeleses resideeriv Eesti lauljatar Kerli Kõiv saabus täna, 27. jaanuaril koos fotograafist ja muusikust kallima Brian Ziffiga Tallinna lennujaama.

Kahekümne sentimeetristel platvormkingadel ja suurte päikeseprillide taha peitunud Kerlit olid lennujaama tervitama saabunud ema ja noorem õde Eliisa, kel on muuseas täna ka sünnipäev.

Kerli: Olen hetkel LAs elanud oma koopas ja kirjutanud uusi asju ja kuna sain oma suure plaadifirma alt ära ja sain uue plaadifirmaga diili, kes on rohkem alternatiivne ja rohkem nagu vabam selle koha pealt...

Nii et ma olengi selle koha pealt natuke rohkem nagu peitunud oma koopasse ära... Mul on oma stuudio kodus ja olen püüdnud tagasi minna sellesse kohta, kus ma siis olin, kui ma muusika tegemist alustasin.

Siis, kui keegi ei olnud seda veel kritiseerinud, müüa tahtnud, lihvinud sealt mingeid nurki maha... Lihtsalt, et teha oma muusikat... Lihtsalt, et võtta kõik siit maailamst...

Edu Kerlile edaspidiseks ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles