Margus Vaher leiab, et sõna «staar» ei ole kompliment

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurolaulu karussellis osalev Tartu Ülikooli usuteaduskonna tudeng Margus Vaher.
Eurolaulu karussellis osalev Tartu Ülikooli usuteaduskonna tudeng Margus Vaher. Foto: Liis Treimann

Margus Vaher, kes eelmise aasta detsembris andis välja uue albumi «Kui me kohtusime», on tuntud just tänu muusikuametile.Mida aga tähendab mõiste «staar» tema jaoks?

«Laensõna «staar» tähendab minu jaoks isiklikult meedia poolt ülekasutatud väljendit, mis on pehmelt öeldes devalveerunud ja ei tee adressaadile enam ammu komplimenti,» pajatab Margus Buduaarile.

Lisaks on Margus veendunud, et sama palju kui iga rahvas väärib andekamaid kuulsusi, väärib ta ka mõttehiiglasi, kes enda lõuaimplantaatidest üldsuse teavitamist hädavajalikuks peavad või mustkunsti harrastades võõraid telefone teisaldada üritavad.

Marguse enda jaoks on tuntus ainult positiivne ning kaasa toonud ka huumorit: «Eks mõningane tuntus on laulja elukutsele ikka kasuks tulnud, minu jaoks pole see veel enda miinuskülgi avanud,» nendib mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles