Kahtlane protokoll: politseiniku väited Bieberi kihutamisest ei pea vett!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber politseifotol
Justin Bieber politseifotol Foto: SCANPIX

Miami Beachi politseinik väitis, et Justin Bieber ületas neljapäeval arreteerimise ajal kiirust, kuid kõmusait TMZ uuris välja, et süüdistustel pole alust.

Politseinik kirjutas raportisse, et Bieber ja tema sõber Khalil sõitsid kella nelja ajal hommikul võidu ning nende kiiruseks oli 55 kuni 60 miili tunnis.

Politseinikud sõitsid vastupidises suunas, pöörasid ümber ja jälitasid kahte autot umbes 15 kvartali jagu. Bieber oli Lamborghini Gallardo LP550-2 Spyderi ja Khalil Ferrari 16M roolis. Politseinikud väidavad ka, et Justini sõbrad blokeerisid võidukihutamise nimel tänava.

Kõmusait TMZ sai aga teada, et renditud autode küljes on GPS-seade, mis salvestab ka kiirust. GPSi andmetel saavutasid mõlemad auto tippkiiruseks kõnealusel teelõigul vaid 27 miili tunnis!

Õhtu jooksul ületasid nad 50-miilist tunnikiirust vaid korra ja see juhtus ammu enne väidetavat kiirendusvõistlust. Kui Justin ja Khalil klubist lahkusid, saavutas üks auto lühikeseks ajaks kiiruse 52 miili tunnis ja teine 47-miili tunnis.

Mõlemad juhid aeglustasid kohe hoogu ja viis kvartalit enne seda, kui politseinikud neid märkasid, sõitsid nad 34 miili tunnis kohas, kus kiirusepiirang oli 30 miili tunnis. Paari kvartali pärast sõitsid nad stabiilselt 27 miili tunnis.

TMZ-le tundub, et politseinikud valetasid protokollis, et õigustada staari kinnipidamist!

See polnud ainus probleemne koht nimetatud protokollis. Justini alkoholitase oli nullilähedane, vaid 0,14 promilli, kuid ometi väidavad korravalvurid, et Justin haises nii kinnipidamiskohas kui politseijaoskonnas tugevalt alkoholi järele.

Bieber sai intsidendi tulemusel trahvi 2500 dollarit - 1000 dollarit joobes juhtimise, 1000 dollarit arreteerimisele vastuhakkamise ja 500 dollarit kehtetu juhiloaga sõitmise pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles