Prantsuse esileedi tekitas riigile miljonitesse ulatuva kahju?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valerie Trierweiler
Valerie Trierweiler Foto: SCANPIX

Prantsusmaal lahvatas president François Hollande´i ümber suhteskandaal, kuna lisaks ametlikule elukaaslasele on tal ka armuke.

Prantsuse esileedi Valerie Trierweiler sai mehe kõrvalsuhtest näitlejanna Julie Gayet`ga teada meedia vahendusel, tal tekkis närvišokk ja ta vajas haiglaravi, edastab Daily Mail.

Prantsuse meedia andmetel vihastas Trierweiler niivõrd, et ta peksis  Elysée palees oma kontori segamini, tekitades Prantsuse riigile umbes kolme miljoni euro suuruse kahju.

Pärast seda ristis meedia naise Rottweileriks, viidates sellega nii ta nimele kui ka kurjale koeratõule.

Väidetavalt oli lõhutud asjade seas ka  hinnaline Sevresi portselanvaas, mis pärineb 200 aasta tagusest ajast, kui valitses kuningas Louis XVI.

Presidendipaleed mööbliga varustava riigifirma Mobilier National esindaja eitas, et esileedi oleks mööblit ja väärtasju lõhkunud.

Samas on prantsuse meedia pinnale kiskunud veel juhtumeid, milles  Trierweiler ei ole suutnud enda raevu maha suruda ja on selle asjade peal välja elanud.

Pärast haiglast välja kirjutamist on Trierweiler elanud Versailles's presidendi residentsis, mis kannab nime La Lanterne. Tegemist on väga luksusliku paigaga, kus on soojendusega bassein ning Prantsusmaal üheks parimaks peetav veinikelder.

 Trierweiler oli enne esileediks saamist väljaande Paris Match ajakirjanik rohkem kui 20 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles