Merle Palmiste ja Aivar Hunt läksid jälle lahku. Kas seekord lõplikult?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Merle Palmiste (43)  läks hiljuti taas lahku oma pikaajalisest elukaaslasest Aivar Hundist (50), vahendab Kroonika.

Kui Merle Palmiste ja Aivar Hunt aastaid tagasi kohtusid, siis teatas mees suurejooneliselt ajakirjandusele: «Merle on supernaine, üdini naine. Suurte tähtedega. Positiivne inimene, kes kunagi ei virise. Väga haruldane tänapäeval.»

Merle ja Aivari kirglikul kooselul on nüüd lõpp. Kui kauaks? Sest lahku on mindud ju varemgi. Mis neile seekord saatuslikuks sai?

Merle: See ei juhtunud üleöö… Üks etapp elus sai lihtsalt läbi. Vahel, kui ajakirjandusest loen, kuidas inimesed lähevad lahku ja pärast üks pool või mõlemad teineteist lõputult mustavad, olen mõelnud, et võiks minna lahku hoopis peoga. Miks mitte tähistada seda, et koos oldud aeg sai läbi? Meie tähistasime lahkuminekut nii, et käisime aasta algul kahenädalasel Tai reisil.

Merle ja Aivar on lahku läinud ka suure tüliga

Näiteks tülitses paar suisa tänaval 2009. aasta ühel hilissuvisel õhtul nii kõvasti, et lõpuks kiskus sõnasõda kiskluseks ja olukorra pidi lahendama politsei.

Kolleegide arvates Draamateatrist sai paarikesele saatuslikuks mõlemapoolne armukadedus. Paari tuttavad teavad väita, et hoolimata veetlevast elukaaslasest, oli Aivar Hundil vilav silm. „Talle meeldisid noored tütarlapsed,“ täpsustas ka perekonnatuttav.

Mees liikus aegajalt ringi teiste naistega ja Merlele see ei meeldinud. Kellele meeldiks? Kroonika kirjutas korduvalt Aivari käe kõrval liikuvatest kaunitaridest.

Ka Merle Palmistet seostati 2009 aasta suvel Tiina Mõisa elukaaslase, restoraniärimehe Mart Kutsariga.

Merle ja Aivari suhtele panigi lõpliku punkti ühel 2009. aasta augusti ööl toimunud intsident, kus mees olla väidetavalt naist tänaval löönud.

Koletu tuuseldamise käigus olevat naine sellise hooga tänavale lennanud, et tema käekoti sisu paiskus munakivisillutisele laiali...

"Ma ei ole enam Aivar Hundiga koos. Sellepärast ma ei soovigi sellel teemal midagi rohkem rääkida," kommenteeris Palmiste toona lakooniliselt juhtunut.

Täna sahistatakse sotsiaalmeedias ja kuluaarides, et Aivar Hundi uus silmarõõm on kurikuulus  reporter Katrin Lust.

Merle Palmiste läks aastal 2001 lahku oma pikaajalisest elukaaslasest,  legendaarsest paadipõgenikust Alex Lepajõest, kellega kooselust on tal tütar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles