EMAl esinevad erishowdega Karl-Erik Taukar, Grete Paia ja Metsakutsu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhindadel esinevad erishowdega Karl-Erik Taukar, Grete Paia ja Metsakutsu
Eesti Muusikaauhindadel esinevad erishowdega Karl-Erik Taukar, Grete Paia ja Metsakutsu Foto: EMA

Kolm Eesti Muusikaauhindadel nomineeritud artisti täiendavad esinejate rida eesti muusikute suurimal auhinnagalal 30. jaanuaril Nokia Kontserdimajas.

Tseremooniale on eelnevalt kinnitatud Kerli, Winny Puhhi, Lenna, Birgit Õigemeele, Vallatute Vestide, Kõrsikute,HU? ja Facelift Deeri esinemised. Suurejooneliselt galalt teeb otseülekande TV3.

Üks eelmise aasta säravamaid uustulijaid Grete Paia ja kodumaise räpimaailma tuntud nimi Metsakutsu esinevad spetsiaalse ühiskavaga. Tegemist on ootamatu koostööga, kuna Grete Paial puudub senine kokkupuude räpimaailmaga ja Metsakutsu pole varasemat teinud koostööd popartistidega.

“Just Metsakutsu on üks nendest eesti räpparitest, kelle muusika on mulle meeltmööda ning äärmiselt hea on temaga lõpuks ometi ka midagi ühiselt korda saata,” sõnas Grete Paia, kelle album „Armageddon“ on Aasta Popalbumi kategoorias nominent.

Aasta Hip-Hop/Rap/R’n’B albumi kategoorias võistlev Metsakutsu lausus, et on väga avatud igasugusele žanripiire ületavale koostööle. “Heas mõttes tavalisel eestlasel on ikka veel suhteliselt üheülbaline arusaam eestikeelsest hip-hop’ist ja mul on hea meel, et saan selles osas silmaringi laiendada,” sõnas räppar.

Aasta Parima Laulu kategoorias nomineeritud Kar-Erik Taukar ütles, et ei osanud ette näha, et laulul „Seitsme tuule poole“ nii suur löök on. “Uskusin küll, et tuleb edukas raadiolugu, aga kuulajate ja žürii heakskiit on veelgi rõõmustavam,” ütles laulja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles