Justin Bieber arreteeriti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

USA Miami politsei teatas, et popstaar Justin Bieber arreteeriti, kuna ta oli autoroolis joobes olekus ning sõitis Miami rannapromenaadil võidu.

Bieber oli üüritud Lamborghinis, kui ta politsei poolt täna varahommikul kohaliku aja järgi kinni peeti, edastab news.com.au.

Miami politsei edastas 19-aastase staari arreteerimise uudise Twitteris.

Biberile tehti alkoholitest juba auto juures, hiljem veel teine politseijaoskonnas. Hiljem viidi staar Miami-Dade´i maakonna vanglasse.

Kõmuväljaande TMZ andmetel oli Bieber pidutsenud stripiklubis ja läks siis kaaslasega võidu sõitma. Lisaks staarile arreteeriti ka ta võidusõidukaaslane, kelle oli punane Ferrari.

Politsei konfiskeeris «võidusõitjate» autod.

Kinnitamata andmetel kulutas Bieber klubis 75 000 dollarit. Miami king of Diamonds tähistati mustanahalise inimõiguslase Martin Luther Kingi päeva ja räppar Lil Scrappy 30. sünnipäeva.

Bieberil on viimasel ajal aina enam politseiga tegemist tulnud teha. Möödunud nädalal otsis Los Angelese politsei ta kodu läbi ja sealt leiti kanepit. Nad ei saanud selle suhtes midagi ette võtta, kuna see jäi nende tegutsemise piirist välja.

Politsei otsis staari kodu läbi pärast seda, kui nad said teate, et Bieber väidetavalt loopis naabrite maju munadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles