Tema on staarpoliitik Anna-Maria Galojani südame võitnud rüütel Londonist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Londonis resideeruv staarpoliitik Anna-Maria Galojan on leidnud endale elukaaslaseks jõuka keskealise birti Tristan Jervise. 

Tristan Jervis on Facebooki andmetel Britain Club ja Managing Partner`i president ning ka kommunikatsiooniala direktor asutuses De Facto Communications (www.defacto.com).

Õppinud on mees rahvusvahelist poliitikat  - Joint Honours Degree erialal koolis University College of Wales, Aberystwyth.

Oma Facebooki lehel kinnitab mees, et on suhtes Eestist pärit kaunitari, Anna-Maria Galojaniga ning lisanud lehele ka ohtralt pilte ja infot, kus ja millal koos mõnusalt aega on veedetud.

Jervis kutsub Anna-Mariat suisa hellitavalt oma Eesti printsessiks (Simply Stunning - An Estonian Princess) ning vaieldamatult on tema lemmikpildiks naisest tehtud foto, kus Galojan meenutab kurikuulsat spioonitari Mata Harit.

Aastavahetuse veetsid vastarmunud koos näiteks väga nooblis Londoni meelelahutuskohas The Mayfair Club, kus voolas šampanja ja kohal olid vaid kaunid ja rikkad.

Ka ülejäänud jaanuarikuu päevad on tuvikestel möödunud enamjaolt peentes restoranides, kokteilibaarides, kinos ja teatris käies.

Staarpoliitik Anna-Maria Galojan on elanud Londonis juba kaks aastat, väisamata kordagi kodumaad, kuna on süüdi mõistetud ligi 60 000 euro omastamises, mille eest kohus ta viieks kuuks ka vangi mõistis.

Hetkel vaetakse staarpoliitiku võimalikku loovutamist ka Suurbritannia kohus. Galojan  töötab Londonis väljaandes The Baltic Times, kuhu kirjutab peamiselt kolumne. Näiteks hiljuti avaldatud kolumnis kirjutas kõrge lennuga kaunitar, et iroonilise saatusepöördena on just temal Ühendkuningriigis eestlastest kõige kõrgem avalik profiil.

Vaata pilte Anna-Maria magusast elust Londonis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles