Quentin Tarantino loobus pärast käsikirja lekkimist filmi tegemisest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino Foto: SCANPIX

Oscari võijast režissöör Quentin Tarantino langetas otsuse loobuda uue filmi tegemisest, kuna tema kirjutatud käsikiri lekkis avalikkusesse.

Tarantino sõnul oli ta uue filmi «The Hateful Eight» käsikirjaga tuttav vaid käputäis näitlejaid ja agente, edastab deadline.com.

Filmitegija sõnul annab ta käsikirja trükitud kujul välja, kuid filmi ta sellest enam ei tee.

Tarantino jõudis lekke jälile, kui ta hakkas saama telefonikõnesid näitlejate esindajatelt, kes soovitasid oma klienti ühte või teise rolli.

«Olen selle tõttu väga, väga kurb. Ma sain käsikirja valmis ja mul ei olnud plaanis enne järgmise aasta talve filmimisega alustada. Seda käsikirja sai lugeda kuus inimest ja keegi neist lekitas selle,» lausus režissöör.

Tarantino sõnul andis ta uut käsikirja lugeda filmi «Django Unchained» produtsendile Reggie Hudlinile. Lisaks veel näitlejatele Michael Madsenile, Bruce Dernile ja Tim Rothile.

Seda lugesid ka kaks näilejate agenti. Tarantino kahtlustab, et lekitajaks oli keegi agentidest.

«Ma ei tea, kuidas need kuradima agendid tegutsevad, kuid nende tõttu ma niipea uut käsikirja ei kirjuta. Ma annan selle käsikirja küll trükitud kujul välja. Seda said lugeda kuus inimest ja kuid nad ei suutnud natukenegi saladust hoida. Selle tõttu ei ole mul mõtet filmi teha,» nentis staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles