Mehed lasevad aina enam rasvaimu teha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehed lasevad aina enam rasvaimu teha
Mehed lasevad aina enam rasvaimu teha Foto: SCANPIX

Siiani on levinud arvamus, et vaid naised on need, kes pidevalt oma välimusele ja selle kenamaks muutmisele mõtlevad.

Suurbritannia ilukirurgide sõnul on viimastel aastatel kasvanud nende meeste arv, kes lasevad oma välimust muuta, kirjutab Daily Mail.

Londoni ilukirurgi Edwin Anthony andmetel on selle aasta jaanuaris võrreldes möödunud aastate jaanuariga mehed broneerinud 150 protsendi võrra rohkem aegu iluprotseduuridele, kaasa arvatud rasvaimu.

Ilukirurgi arvates on sellele kaasa aidanud ka meestele suunatud tervise- ja treeningajakirjades ilmunud artiklid.

Üha rohkem mehi tahavad välja näha nagu ajakirjade fotodel olevad heas vormis ja lihaselised modellid.

«Keskeas mehed on hakanud tundma sama, mida tunnevad naised juba aastakümneid – survet olla võimalikult ilusa välimusega,» selgitas ilukirurg.

Mehed tahavad eelkõige lahti saada suurest kõhust, millel on liigset rasva.

Londoni mainekas iluravikliinikus Harley Streetil on selle aasta jaanuaris märgatavalt kasvanud meestele tehtavad rasvaimu operatsioonid.

Rasvaimuga eemaldatakse rasv ning kõhulihased saavad esile tulla. Selliste lihaste saamine nõuab tavaliselt tunde jõusaalis treenimist.

«Mehed lasevad aina enam teha rasvaimu operatsioone. Meestele tehakse neid juba sama palju kui naistele,» sõnas ilukirurg Anthony.

Ta lisas, et mehed soovivad välja näha nagu jalgpallistaar David Beckham või mõni teine kuulsus, kellel on ilus keha.

Lisaks iluoperatsioonidele on mehed hakanud enam tähelepanu pöörama ka salendavatele toodetele ja uutele efektiivsetele treenimismeetoditele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles