Horoskoop: Kaksikutel tuleb rasvane aasta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA-s võib mõne kiirtoiduketi pakutav hamburger sisaldada ligi 100 grammi rasva.
USA-s võib mõne kiirtoiduketi pakutav hamburger sisaldada ligi 100 grammi rasva. Foto: SCANPIX

Geoilmataat Viktor Võhmast on saavutanud keemiapilvede lugemisel absoluutselt uue taseme! Nüüd selgub ka täpne horoskoop!

Viktor (48) pani juba ammu tähele, et keemiapilved mõjutavad igat horoskoobi tähtkuju erinevalt. Lahkel meelel on geoilmataat nõus ennustusi tükikaupa jagama ka Avanejate veergudel. Esimeseks õnnelikuks infosaajaks on uue mardikahoroskoobi järgi, Kaksikute tähtkujus sündinud inimesed.

Kaksikud (21.06  – 19.07)

Püüa nii või naa, aga rämpstoidust sa sel aastal ei pääse! Taevased triibud näitavad, et friikartulid, burgerid, rasvas keedetud sibularõngad ning kanakoivad leiavad hõlpsasti tee su makku! Kui sa arvad, et maale põgenemine aitab, oled rängalt eksinud. Netikaubamajast ostetud fritüürid ootavad sind ees kõikjal, kuhu lähed!

Rämpstoidul on loomulikult oma tähendus. Rasvumisest johtuva veresoonkonna ja  selle küljes tilpnevate elundite talitlushäired on tegelikult sinu  õnn! Seeläbi leiad sa tee pendlimaailma, sest kuidas muidu oma tervist parandada kui korraliku pendeldamisega. Nii oled sa septembrikuuks juba kogenud pendeldaja ning  tead energiavoogusid uurides täpselt, mis sul  viga on.

Pendlid näitavad suuremale osale kaksikutele, et hüva abi peitub sulavõi õgimises. Kui mõnele peaks aga pendel näitama, et ta on hullumeelne, siis tundku erilist rõõmu! Hullumeelsus on tegelikult pääsetee paralleeluniversumitesse.

Detsembrikuuks on kaksikud saavutanud täieliku transtsendentaalse tasakaalu, mõni lausa  läbi surmakogemuse. Kui aasta lõpuks veel mõnel arusaamatus ja ärevus sees on, tuleks enne magama minekut juua kõvasti limonaadi ja  panna Mõõkade Ässa taro kaart padja alla! Ärgates oled täielikult valmis järjekordset burgerit sööma.

Vaata ka õõvastavat videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles