Võida piletid aasta esimesele ja jäisele Dom Party-le juba sellel reedel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2 aastat ja 25 pidu - Dom Party pidas maha seksika ja särava sünnipäeva
2 aastat ja 25 pidu - Dom Party pidas maha seksika ja särava sünnipäeva Foto: Maksim Toome

Juba sellel reedel, 24. jaanuaril toimub 2014 aasta esimene Dom Party, kus sel korral võluvad kaunid jääkristallid, jäine muster ja hingematvalt ilusad Dom Party jääkuningannad, kes ootavad kristalsesse lossi nautima võimsat jää ja valguse show-d!

Kogu klubi muutub üheks ööks võrratuks ja unustamatuks jäiseks unelmaks, kus külaliste kuumusega sulatatakse ka viimase jääkuninganna süda!

Dom Party üritustesari üllatab pidulisi alati kõige särtsakamate ja energilistema live-artistidega, pakkudes meeleolukamat show-d hommikuni välja!

See on öö, mil klubi Teatri kristalne loss peidab endas saladusi ning interjööri kaunistavad sel korral kristalsed jääpurikad ja kõige sillerdavamad lumehelbed.

Salapärane ja särav pidu toob ka kaunimast kaunimad Dom Party jääkuningannad kristallile omasele säraga kaetud kostüümidega uisutades mööda jäist Dom Party pidu!

Kaunite külaliste jaoks on avatud ka klubi Taboo, kuhu soovi korral saab peituda jäise peo eest, et pidutseda ilma kaamerateta ning ehk tantsides laual kuni kella 7-ni hommikul!

Vaata ahvatlevat Swarovski auhinnamängu Facebookist.

VÕIDA kutsed 4-le säravale Dom Party ICE peole juba sellel reedel, 24. jaanuaril!

Selleks saada kiri märksõnaga «Dom Party ICE» koos oma andmetega aadressile vastus@klubiteater.ee.

Kutse tagab eelisjärjekorras ning TASUTA sissepääsu klubisse linna kõige võrratumale peole!

Võitjaga võetakse ühendust reede pärastlõunal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles